Vinduespolering

Ij Rengøring har en lang række kunder inden for erhverv, og vi har derfor stor erfaring med vinduespolering inden for dette felt.

Lang række kunder inden for erhverv

Ij Rengøring har en lang række kunder inden for erhverv, og vi har derfor stor erfaring med vinduespolering inden for dette felt. Som vinduespoleringsfirma ved vi, hvor vigtigt det er altid at have rene vinduer, da det sender et godt signal både udadtil til kunder og indadtil til medarbejdere.

​Ingen opgave er for stor

Igennem årenes løb har vi løst opgaver for mange virksomheder, og vi har i den forbindelse erfaring med vinduespolering af mange forskellige slags bygninger. Ingen opgave er for stor eller lille, og Ij Rengøring udfører altid arbejde med stor grad af professionalisme og fleksibilitet. Vi tilbyder blandt andet vinduespolering af:

  • ​Offentlige institutioner (såsom skoler og svømmehaller)
  • Kirker
  • Kontorer
  • Glasfacader
  • Indkøbscentre
  • Og meget andet.

Vi kan med andre ord påtage os alle former for opgaver, og du kan trygt stole på, at vi efterlader ruderne pæne, rene og skinnende.

Kontakt

​Tøv endelige ikke med at tage kontakt til os, hvis du sidder inde med spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel et serviceabonnement med et interval efter eget ønske.​​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.​

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.