Gulvvask

Har du brug for professionel hjælp til gulvvask i din virksomhed eller i dine erhvervslokaler?

Gulvvask udføres for erhvervskunder​

Har du brug for professionel hjælp til gulvvask i din virksomhed eller i dine erhvervslokaler, så står vi hos Ij Rengøring til din rådighed. Vi har stor erfaring indenfor vask af gulve, som vi blandt andet udfører for forskellige former for erhvervskunder i Frederikshavn, Hjørring og omegn samt i hele det øvrige Nordjylland.

​Vi har gulvvaskemaskiner til enhver opgave

Vi råder over flere forskellige gulvvaskemaskiner, hvilket betyder, at vi har den helt rette gulvvasker til lige netop din opgave. Vores maskiner er transportable, hvilket giver os mulighed for at løfte forskellige ad hoc-opgaver for vores kunder.

​Vi er et rengøringsfirma, der har stort fokus på kvalitet, og vi går derfor meget op i at sikre, at du får det bedst mulige resultat, når du vælger at lade os stå for din gulvvask. Med vores gulvvaskemaskiner er du garanteret et bedre resultat, fordi de både er effektive, grundige og moderne.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på gulvvask

Hvis du leder efter en erfaren virksomhed, som kan levere din gulvvask, så er vi hos Ij Rengøring et oplagt valg. Vi er en familieejet virksomhed, der har udført rengøringsservices for vores kunder siden 1990. Vi har dermed mere end 30 års erfaring indenfor vores fag, og samtidig har vi de rette maskiner til at løfte enhver opgave.

​Ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en aftale omkring gulvvask? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi henvender os til virksomheder i Frederikshavn, Hjørring og omegn samt i resten af Nordjylland.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.​

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.