Kontorrengøring i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev & omegn

Er du på udkig efter kontorrengøring i høj kvalitet? IJ Rengøring har mange års erfaring inden for branchen.

Kontorrengøring fra Hjørring, til Frederikshavn, Brønderslev og omegn

Er du på udkig efter kontorrengøring omkring områderne i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og omegn? IJ rengøring har mange års erfaring inden for branchen. Vi har base i Hjørring og dækker hele Nordjylland.

Det er de færreste kontorlandskaber, hvor der ikke er behov for rengøring efter lukketid. Det har stor betydning for kontormiljøet og ikke mindst for hygiejnen.

IJ rengøring er en virksomhed der er drevet med fokus på personlig service – hver gang!

Vi kan tilbyde:

  • Høj kvalitet og fleksibilitet
  • Mange års erfaring i branchen
  • Uddannet personale og korrekte værktøjer

Hvad koster kontorrengøring?

Vi vil sammen med dig opmåle og gennemgå rengøringsbehovene og ud fra frekvens, maskinbehov samt tid beregne en optimal pris.

Vi anvender kalkulationsværktøj samt online opgavestyring til alle medarbejdere, IJ rengøring søger altid at kombinere rigtige værktøj/redskab i forbindelse med planlægning og udførelse af opgaver.

Søger du rengøring i høj kvalitet, kan IJ rengøring hjælpe dig.

Få hjælp til kontorrengøring nær Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og omegn

Hos IJ Rengøring tilbyder vi professionel kontorrengøring i områderne Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev. Vi ved, at et rent og ordentligt kontor kan øge produktiviteten og skabe et positivt indtryk hos kunder og besøgende. Derfor leverer vi høj kvalitet i kontorrengøring, der passer til dine og dine medarbejderes specifikke behov.

Ingen opgaver er for store eller for små for os. Prisen på vores kontorrengøring afhænger af den standard, vores kunder ønsker, og af størrelsen på lokalet. Vi er åbne for specielle ønsker og kan tilpasse rengøringen til dit kontors specifikke behov.

Kontorrengøring lige efter dine behov

En kontorrengøring hos IJ Rengøring kan omfatte alt fra vask af gulve og rengøring af skriveborde til tømning af opvaskemaskiner og rensning af kaffemaskiner. Vi er meget fleksible i forhold til vores kunders ønsker og kommer altid uden for deres arbejdstid for at undgå forstyrrelser.

Vi bruger avancerede rengøringsmetoder og værktøjer, såsom støvsugere og gulvvaskermaskiner på batterier, for at sikre det bedste resultat for vores kunder. Vores team består af erfarne og dygtige rengøringsmedarbejdere, der er dedikerede til at levere en professionel service. Vi har mange års erfaring i branchen og ved, hvordan man rengør forskellige typer af kontorlokaler, såsom kontorbygninger, klinikker, butikker og restauranter.
Vi tilbyder også ekstra services som vinduespudsning og rengøring af tekstiler, såsom tæpper og gardiner.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et rent og pænt arbejdsmiljø og give dig og dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at have en ren og dermed også sund arbejdsplads. Vi ved, at en ren og velvedligeholdt arbejdsplads kan have en positiv indflydelse på både arbejdsmoralen og produktiviteten i din virksomhed. Derfor arbejder vi hårdt for at levere den bedste kontorrengøring.

Kontakt os og hør mere om vores kontorrengøring

Hvis du skal have hjælp til din kontorrengøring nær Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer (+45) 40 21 37 05 eller via e-mail på mj@ij-rengoring.dk for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.​

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.