Forbrugsartikler

Oplever du ofte, at din virksomhed, institution, butik eller andet erhverv mangler forbrugsartikler?

Få forbrugsartikler hos os​

Oplever du ofte, at din virksomhed, institution, butik eller andet erhverv mangler forbrugsartikler? Når du bestiller rengøring hos Ij Rengøring, slipper du for at mangle den slags i fremtiden. Vi holder til i Bindslev, men kører gerne ud i Hjørring og resten af Nordjylland.

​For mange virksomheder kan der gå meget tid med at sørge for, at der altid er de rette midler, såsom toiletpapir, sæbe, håndsprit og så videre, til rådighed. Når du bestiller professionel erhvervsrengøring hos os, følger den del med.

​Vi er et familiedrevet rengøringsfirma, der har eksisteret siden 1990. Vi har derfor mange års erfaring med i bagagen, når vi kommer forbi og skal udføre en grundig rengøring i din virksomhed. Vi hjælper alle slags erhverv med at komme i mål med rene lokaler og en optimal hygiejne.

​Vi kan derfor tilbyde:

  • ​Professionel og grundig rengøring
  • Høj kvalitet og fleksibilitet
  • Forbrugsartikler alt efter behov

Slip for at mangle forbrugsartikler

Der kan være mange bolde i luften i både almindelige institutioner, virksomheder, slagterier, kontorer og så videre. Derfor kan de praktiske ting – som for eksempel rengøring – i visse tilfælde blive nedprioriteret.

Som du med sikkerhed allerede ved, er rengøringen bare et vigtigt aspekt for at sikre en god sundhed og ikke mindst en god hygiejne. Samtidig kan ting som forbrugsartikler være svære at huske at købe ind til.

​Vi kender til frustrationerne over manglende toiletpapir, sæbe eller håndsprit. Derfor kan vi skaffe alt det, du står og mangler, så du slipper for selv at skulle ud at finde det et andet sted. Slip for at bekymre dig om rengøring og toiletmidler ved at lave en aftale med os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Hvis du allerede nu er interesseret i at lave en aftale med os om både rengøring og andre artikler, så er du mere end velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud.

​Ring til Michael på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive til e-mail mj@ij-rengoring.dk.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.​

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.