​Kontorrengøring i høj kvalitet

Er du på udkig efter kontorrengøring i høj kvalitet? Så er du landet det rigtige sted. Ved Ij Rengøring har vi mange års erfaring inden for branchen. Vi holder til i Frederikshavn, men kører også ud til kunder i Hjørring og resten af Nordjylland.

Det er de færreste kontorlandskaber, hvor der ikke er behov for rengøring efter lukketid. Det har stor betydning for kontormiljøet og ikke mindst for hygiejnen.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret siden 1990. Af den årsag har vi stor erfaringen i branchen og har med tiden udført mange forskellige rengøringsopgaver. Det har været alt lige fra større til mindre kontorer.

Hos os har du mulighed for at få en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i, hvad der er behov for af rengøring på kontoret.

Vi kan tilbyde:

  • Høj kvalitet og fleksibilitet
  • Mange års erfaring i branchen
  • Fornuftige og fair priser

Hvad koster kontorrengøring?

Som en mindre virksomhed med en lille administration kan vi tilbyde kontorrengøring i høj kvalitet og ikke mindst til fornuftige priser. Det er til stor gavn for dig som kunde, hvis du ønsker fair priser og et veludført arbejde.

Vores mange år i branchen har givet os gode erfaringer og brede kompetencer. Derfor kan du forvente, at arbejdet bliver gjort grundigt uanset opgavens omfang.​

For eksempel hjælper vi med aftørring af skriveborde og computerskærme, støvsugning og gulvvask, rengøring af personalekøkken og kantine samt toiletter.

Når vi skal tilbyde en endelig pris, vil det først og fremmest afhænge af opgavens omfang samt den aftale, vi laver. Hos Ij Rengøring har du mulighed for at lave en fast aftale eller ad hoc-aftaler.

Mangler du flere informationer?

​Mangler du yderligere informationer, eller har du brug for en pris og et uforpligtende tilbud på kontorrengøring? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan lave en aftale.

Ring til Michael på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne for rengøring af kontor.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.

Ij Rengøring

Vi kan løse alle opgaver inden for erhvervsrengøring og har mange års erfaring i branchen.

Har du har brug for vores hjælp, sørger vi for at lave en optimal aftale alt efter dine ønsker og behov.​

Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Kontakt os

IJ Rengøring V/Michael Jepsen

​​Vesteråsene 36, 9900 Frederikshavn

CVR: 42420794

Telefon: 40 21 37 05

​E-mail: mj@ij-rengoring.dk