Industrirengøring alt efter behov​

Leder du efter et rengøringsfirma, der kan hjælpe med industrirengøring? Så er du landet det rigtige sted. Ved Ij Rengøring varetager vi alle opgaver inden for rengøring af industri. Vi er beliggende i Frederikshavn, men hjælper også kunder i Hjørring og resten af Nordjylland.

Vi en rengøringsvirksomhed, der har eksisteret siden 1990. Vi er en familieejet virksomhed, som tilbyder rengøring af høj kvalitet til industrier og erhverv. Hos os kan du derfor forvente, at vi til enhver tid tilbyder skræddersyede totalløsninger alt efter dine ønsker og behov.

Står du på nuværende tidspunkt og mangler professionel rengøringsassistance i en industri, skal du ikke tøve med at forhøre dig hos os. Vi hjælper alt lige fra kontorvirksomheder til detailbutikker, slagterier og bagere, institutioner, sygehuse og meget mere.

Hos os får du:

  • Professionel rengøring i høj kvalitet
  • Fornuftige priser og høj fleksibilitet
  • Skræddersyede aftaler alt afhængig af behov og ønsker

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi udfører generelt mange forskellige opgaver i forbindelse med en industrirengøring. Det kommer først og fremmest an på de præferencer, du har til rengøringen. For eksempel aftørrer vi skriveborde og computerskærme, støvsuger og vasker gulve, gør personalekøkkener og kantiner rene samt rengør toiletter.​

Alt efter, hvad du har brug for, at vi hjælper dig med, laver vi en skræddersyet løsning ud fra dine behov. For os er det vigtigt, at vi kan tilbyde en høj fleksibilitet, så vi kan skræddersy vores arbejde ud fra, hvad der er behov for.

Vi er en lille administration med få medarbejdere. Derfor kan vi tilbyde dig fornuftige priser, personlig service og et skræddersyet tilbud. Vi tilbyder både faste aftaler og ad hoc-opgaver.

Ring for mere info om industrirengøring

Hvis du mangler informationer eller har brug for en god pris og et skræddersyet tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hører meget gerne fra dig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud og en professionel rådgivning til en kommende industrirengøring.

Ring til Michael på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.

Ij Rengøring

Vi kan løse alle opgaver inden for erhvervsrengøring og har mange års erfaring i branchen.

Har du har brug for vores hjælp, sørger vi for at lave en optimal aftale alt efter dine ønsker og behov.​

Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Kontakt os

IJ Rengøring V/Michael Jepsen

​​Vesteråsene 36, 9900 Frederikshavn

CVR: 42420794

Telefon: 40 21 37 05

​E-mail: mj@ij-rengoring.dk