​Med håndværkerrengøring slipper du for at rydde byggepladsen op

Leder du efter et firma, der tilbyder håndværkerrengøring, hvilket kan være gavnligt efter forskellige former for håndværkerarbejde? Så er du landet det helt rigtige sted. Ved Ij Rengøring står vi klar til at hjælpe. Vi holder til i Frederikshavn, men kører gerne ud til kunder i Hjørring og resten af Nordjylland.

Vi er et rengøringsfirma, der blev stiftet tilbage i 1990. Vi er en familieejet virksomhed med efterhånden mange år i branchen. Vi garanterer for, at du til hver en tid kan få høj kvalitet, hvis du hyrer os til at gøre rent for dig. Vi hjælper tømrere, øvrige håndværkere samt malere med professionel rengøring.

Ved rengøring efter håndværkere kan du forvente, at du får optimale løsninger uanset opgavernes omfang. Vi tilbyder altid totalløsninger, enten som faste eller ad hoc-aftaler. Alt afhængig af dine behov og ønsker, laver vi en skræddersyet aftale til dig.

Vi kan tilbyde:

  • Professionel rengøring i høj kvalitet
  • Mange års erfaring i branchen
  • Skræddersyede aftaler

​​

Hvad koster håndværkerrengøring?

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang samt den skræddersyede aftale, vi sætter i værk. Som et mindre rengøringsfirma er vi en lille administration. Det gør blandt andet, at vi kan tilbyde dig en fornuftig pris, høj kvalitet samt en stor fleksibilitet.

Der er altid forskel på vores priser alt afhængig af, om det drejer sig om opgaver som rengøring af toiletter eller en større totalrengøring af et hus.

Derfor opfordrer vi til enhver tid til, at du ringer til os og hører mere om vores priser og vores service.

Lad os gøre det hele lidt nemmere

Som håndværker eller tømrer kan det være svært at finde tid til rengøringen efter et endt projekt. Derfor stiller vi vores ekspertise til rådighed og hjælper dig med at nå i mål med dine opgaver.

​Kontakt os for flere informationer

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang inden for håndværkerrengøring.

Ring til Michael på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive til e-mail mj@ij-rengoring.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.

Ij Rengøring

Vi kan løse alle opgaver inden for erhvervsrengøring og har mange års erfaring i branchen.

Har du har brug for vores hjælp, sørger vi for at lave en optimal aftale alt efter dine ønsker og behov.​

Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Kontakt os

IJ Rengøring V/Michael Jepsen

​​Vesteråsene 36, 9900 Frederikshavn

CVR: 42420794

Telefon: 40 21 37 05

​E-mail: mj@ij-rengoring.dk