Få en grundig butiksrengøring​

Står du og mangler en fast aftale på butiksrengøring? Så kan vi hos Ij Rengøring hjælpe dig. Vi er et familieejet firma, der har eksisteret siden 1990. Vi holder til i Frederikshavn, men kører også gerne ud til kunder i Hjørring og i resten af Nordjylland.

Har du svært ved at finde tiden til at rengøre butikken morgen efter morgen og aften efter aften? Så kan du overlade ansvaret til os. Vores mange års erfaring og brede kompetencer gør det muligt for os at tage alle rengøringsopgaver ind.

Hvad end det drejer sig om store eller små rengøringsopgaver, kan du altid forvente et grundigt og kvalitetssikkert resultat. For os er det nemlig vigtigt, at kvaliteten er høj, og at vores kunder er tilfredse med resultatet.

Vi kan tilbyde:

  • Fornuftige priser
  • En høj kvalitet og fleksibilitet
  • Skræddersyede løsninger

Sådan foregår vores butiksrengøring

I det øjeblik, du ringer ind til os og ønsker en skræddersyet aftale, sørger vi for at afdække dine behov og ønsker. Vi er en lille virksomhed med en lille administration, hvilket betyder, at vi kan tilbyde gode priser, personlig service og ikke mindst en høj kvalitet og fleksibilitet.​

For os er det altid vigtigt, at vi kan imødekomme vores kunders behov. Derfor lytter vi gerne til, hvad netop din butik har behov for, når vi skal hjælpe dig med butiksrengøring. Derudover kan vi lægge en plan for rengøringen alt afhængig af dine ønsker og behov.

Hvis der er brug for faste aftaler eller blot ad hoc-opgaver, står vi klar til at hjælpe dig. Her kan du nemlig vælge mellem begge løsninger, alt efter hvad der giver bedst mening for din butik. Vi sørger desuden for at rådgive om behandlingsformer, kvaliteter eller andet.

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

​Mangler du hjælp til rengøring af butik, og kunne du godt bruge nogle flere informationer eller en god pris og et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​​

Kontakt Michael på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring?

Hvis du søger et godt tilbud, der er skræddersyet til netop din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Vi hjælper med erhvervsrengøring i alt lige fra detailbutikker til sygehuse, plejehjem, institutioner og lignende.

Ring på telefon 40 21 37 05. Du kan også skrive en e-mail til os på mj@ij-rengoring.dk.

Ij Rengøring

Vi kan løse alle opgaver inden for erhvervsrengøring og har mange års erfaring i branchen.

Har du har brug for vores hjælp, sørger vi for at lave en optimal aftale alt efter dine ønsker og behov.​

Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Kontakt os

IJ Rengøring V/Michael Jepsen

​​Vesteråsene 36, 9900 Frederikshavn

CVR: 42420794

Telefon: 40 21 37 05

​E-mail: mj@ij-rengoring.dk